Rólunk

A Palatinus Consultingot 2011-ben alapítottam.

Több mint egy évtizede foglalkozom egyének és vállalkozások fejlesztésével, tanácsadással.

Több száz órányi vezetői coachingon, egyéni fejlesztéseken és különböző tréning programokon keresztül, cégeknek és magánembereknek segítettem üzleti és egyéni céljaik elérésében, illetve a karrierjük és emberi kapcsolataik jobbá tételében.

A vízióm, hogy egyre több olyan ember legyen a világon, aki stabil önismerettel és vízióval rendelkezik, megvalósítja a céljait, jól működő kapcsolatokat, szervezeteket és vállalkozásokat hoz létre, és ezáltal a világot kreatívabb, színesebb, inspirálóbb és élhetőbb hellyé teszi.

Misszió

Tanácsadási területen küldetésem, hogy cégek és egyének életében inspiráljam a növekedéshez és fejlődéshez szükséges felismeréseket, elősegítsem és támogassam az erre épülő változásokat, valamint segítsem a változások fenntartását  és a tudatosság elmélyítését.

„A külső fejlődést és sikereket mindig az emberekben végbemenő belső történések határozzák meg. A siker tehát elsősorban nem attól függ, hogy mi történik velünk, hanem, hogy mi történik bennünk annak hatására ami velünk történik. Ez határozza meg ugyanis a reakciónkat az adott helyzetben. 

A hozott, gondolkodási viselkedési és reagálási minták, gyakran hátráltatnak minket a céljaink elérésében, és egy boldogabb élet kialakításban. Ezeket a mintákat azonban általában belülről nem tudjuk felismerni, mivel mindig is így működtünk és nincs viszonyítási alapunk. Csak az eredményekből és következményekből érezzük, hogy valamit nem jól csinálunk. 

A tanácsadó hozzáadott értéke, hogy kívülről látja a történéseket, és szakemberként, vannak valós, lélektani és interperszonális törvényekre épülő, viszonyítási pontjai.”