Vezetői coaching

Szervezeti pszichológiai kutatások szerint azok a vezetők akik egyéni coaching programban vesznek részt, lényegesen sikeresebbek, kiegyensúlyozottabbak és tudatosabbak, mint azok akik erre nem szánnak időt és forrásokat.

Ez annak köszönhető, hogy:

- a vezető könnyen elmagányosodik, hiszen emberekért felel, és a kapcsolataiban nem tudja megjeleníteni a személyiségének a gyenge oldalát, kétségeit, bizonytalanságait, személyes problémáit

- kevés visszajelzést kap a környezetétől, ezért a hibás ám teljesen megszokott működést és döntéseket nem képes észrevenni önmagával kapcsolatban.

Az egyéni és saját szervezeti problémákat egyébként sem vagyunk képesek belülről látni, mivel mi is részesei vagyunk ezeknek a problémáknak (asszociáltak vagyunk). A külső tanácsadó alapvető hozzáadott értéke, hogy a helyzeteket kívülről látja.

"Az az üzletember aki nem szán pénzt és időt a saját fejlesztésére, olyan mint a földműves aki nem szán pénzt és időt vetőmag, eszközök, és növénytápok beszerzeésére, csak aratni akar." (Dr. Henry Cloud PHD)

Egyéni coaching programjainkban a modern alkalmazott pszichológia és szervezeti/üzleti pszichológia módszereivel segítjük a vezetőket, a kitűzött egyéni és szervezeti sikercélok elérésében. (Egzisztenciális pszichológia, személyiséghatárok, belső gyermek, imaginatív és meditációs technikák).

 

Ügyfeleink írták

"Én a coaching tevékenységeddel ismerkedtem meg. Nekem, mint frissen kinevezett vezetőnek nagyon sokat segített az együttműködésünk és mindenkinek nagyon szívesen ajánlom. Fontosnak tartom, hogy a vezetőink részt vegyenek ilyen beszélgetéseken, mert egy jó iránytűnek bizonyul a mindennapi és gazdasági helyzetek hatékony megoldásában."

Steiner Péter
ügyvezető
Saubermacher-Magyarország Kft.

"A Palatinus Consultingot kértem fel cégem belső struktúrájának vizsgálatára, javaslattételre a működés optimalizálásához. A Palatinus consulting személyes kompetencia mérést készített és azt figyelembe véve alakítottuk át az egyes vezetők feladat- és felelősségi körét, így mindenki az erősségeihez igazodó feladatot végez, ezzel jelentősen javult kollégáim- és ezzel együtt cégem teljesítménye. A Palatinus Consulting munkájával rendkívül elégedett vagyok, az a partner akit bármikor szívesen ajánlok."

Havasi Viktória
Maxsys Kft.
Ügyvezető igazgató

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben