Vállalati tréning

"Amit csak elméletben tudsz, azt nem tudod egyáltalán. A tudás annyi, amennyit megvalósítasz belőle." (Dr. Steven R. Covey)

Hasonlóan a sportokhoz, az üzleti sikerekhez szükséges kompetenciákat sem lehet könyvekből megtanulni. Hiába tanuljuk meg a síelés alapelveit otthon a meleg szobában, attól még a sípályán nem leszünk sikeresek. Szükségünk van egy szakemberre, aki segít begyakorolni, megérteni, megtapasztalni és jól alkalmazni az alapelveket.

A vállalati és üzleti tréning (és coaching) célja hasonló: egy konkrét területen gyakorolni az alapelveket, tapasztalatokat és élményeket szerezni, és megérteni azokat a dolgokat amelyek egy részét talán elméletben már tudtuk, más részéről talán még nem is hallottunk vagy már elfelejtettük.

A tréner (coach) kívülről lát bennünket, képes észrevenni azokat a dolgokat amik belülről az érzelmi érintettség vagy megszokás miatt nem látszanak. Ennek megfelelően tud olyan visszajelzéseket adni, amelyek valódi változást generálnak. 

Komplex szervezetfejlesztési stratégia részeként, jól megválasztott és konkrét helyzetre szabott coaching és training programokkal jelentős és mérhető piaci növekedést lehet elérni. 

Partnereinknél és leendő partnereinknél  első lépés részünkről, a valós helyzet felmérése, intrjúk, kérdőívek és szükség szerint pszichometriás tesztek alkalmazásával.

A felmérés eredményének megfelelően fejlesztjük ki, illetve állítjuk össze a konkrét fejlesztési csomagot, jórészt a fenti tréning programok testre szabásával.

Leggyakrabban a szervezetfejlesztés során előtérbe került hiányosságok képezik a fejlesztés és tréning programok alapját.

Szükség szerint "blended learning" programot is összeállítunk, ami online anyagokat, további teszteket, modulok/workshopok között elvégzendő feladatokat, valamint közbeiktatott skype tanácsadást, beszámolást is tartalmazhat.

Munkavállalói tréningek:

 • Kommunikáció és együttműködés fejlesztése
 • Munkahelyi konfliktus és stresszkezelés
 • Csapatépítés
 • Professzionális értékesítés
 • Prezentációs technikák a gyakorlatban
 • Key Account Menedzsment
 • Ügyfélszolgálati tréning
 • Projekt Menedzsment
 • Interkulturális kommunikáció

Vezetői tréningek workshopok

 • Értékesítési vezetői tréning
 • A hatékony szervezet felépítése és vezetése
 • Kommunikáció és tárgyalástechnika vezetőknek
 • Vezetői időgazdálkodás és személyes stratégia
 • Vezetői motivációs tréning

Ügyfeleink írták

Ha úgy szeretnél fejlődni a vezetésben és a munkádban, hogy mellette a privát életedet és mindennapjaidat is hatékonyabbá, eredményesebbé kívánod tenni, akkor jó helyen jársz! Alapos, de mégis lendületes, őszinte, személyre szabott és építő coachingot kapok Zolitól, ezért bátran ajánlom mindenkinek!

Hans György
cégvezető

Az elmúlt 3 évben több tréninget tartott üzemünk munkavállalói részére Zoltán, a vezetői szinttől a  égrehajtó szintig. Munkájával, hozzáállásával minden alkalommal elégedettek voltunk, ezzel jelentősen hozzájárult a vállalat sikeres működéséhez. Munkavállalóink körében népszerű, kedvelt tréner. A  visszajelzések alapján a tréningeket munkavállalóink hasznosnak, érdekesnek és változatosnak ítélték. Kreatív, maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt. Hatékonyan, könnyen lehet Zoltánnal együtt dolgozni.

Bíró Ágota
HR vezető
MÁV Vasjármű Kft. 

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben