Társadalmi szerepvállalás

UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását. Zoltán a támogató toborzók csoportvezetőinek nyújt immár a kezdetek óta hatékony segítséget személyiségfejlesztő tréningjeivel.

Ügyfeleink írták

"Szeretnék visszajelezni a második tréningünkről! Egyöntetűen élvezték a diákok a tréninget, mert szerintük személyesebb és gyakorlatiasabb volt, mint az első és nagyon érdekesnek hasznosnak tartották! Ezt a vonulatot szeretnék tovább folytatni sok sok gyakorlati példával!"

Páll Mónika
Rendszeres adományszervező vezető
UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány 

"A tréning számomra nagyon koncentrált, összeszedett volt.
A felvetett kérdésekre sokszor számomra még ismretlen, újszerű válaszokat kaptam.
Nagyon hasznos volt." 

CYEB Energiakereskedő Kft.
Stratégia és Szervezeti Hatékonyság Növelése tréning

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben