Partnereink

 

ARDE
www.arde.hu

Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

www.gwconsulting.hu

Hieroglif Reklám Kft.

www.hieroglif.hu

KAPU-CENTRUM
www.kapucentrum.hu

MasterInox Kft.
www.masterinox.hu

Meló-Depó
http://www.melo-depo.hu/

Nordkapp Brókerház

www.nordkapp.hu

Opel Gyulai

www.opelgyulai.hu

Profetico IT Kft.

www.gamerbolt.hu

dr. Sallai Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

www.stallum.hu

Tolvaj Judit - svédmasszőr
http://acelmagnolia.hu/

TWINS Travel Service  Kft.

http://www.twinstravel.hu

Usernet Kft.

www.usernet.hu

Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.

www.vitalcomp.hu

 

Ügyfeleink írták

"Zoli olyan coach aki nem csak tükröt tart, hogy ezzel segítse az egyéni fejlődést, hanem hiteles és jól használható tanácsokat is ad hozzá. Ezt rendkívüli professzionalitással és empátiával teszi, pontosan tudja, hogy mikor kell kíméletlenül őszíntének lenni és mikor kell támogatni és segíteni. Közös munkánk nagyban hozzásegített ahhoz, hogy önmagam jobb megismerésén keresztül fejlődjenek emberi kapcsolataim és egyben hitelesebb vezető lehessek. Olyan embert ismertem meg benne, akinek a coaching hivatás és nem munka."

Németh Zoltán
Schneider Electric (felső vezető) Energy Prodax Plant Manager

"Sok kétséggel fogtam bele a személyi coach tréningbe. Nem volt semmilyen tapasztalatom ebben a folyamatban, de fel tudtam mérni, hogy ebből a jövőben csak profitálni tudok.

Nem bántam meg! Nagyon sok ki nem mondott, meg nem határozott gondolatot tettünk tisztába. Más tudni és úgy végezni jól a munkát, mint csak érezni! Teljesen elégedett voltam a személyi képzéssel és ezért bátran vágtam bele a cégem szervezetfejlesztésébe, mely még a mai napig is folyamatban van. Izgatottan várom a végeredményét. Köszönöm az eddigi tisztességes és kitűnő munkát."

Ludányi János
Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.
Ügyvezető igazgató

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben