Partnereink

ARDE

www.arde.hu

Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

www.gwconsulting.hu

Hieroglif Reklám Kft.

www.hieroglif.hu

KAPU-CENTRUM

www.kapucentrum.hu

MasterInox Kft.

www.masterinox.hu

Meló-Depó

http://www.melo-depo.hu/

Nordkapp Brókerház

www.nordkapp.hu

Opel Gyulai

www.opelgyulai.hu

Profetico IT Kft.

www.gamerbolt.hu

dr. Sallai Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

www.stallum.hu

Tolvaj Judit - svédmasszőr

http://acelmagnolia.hu/

TWINS Travel Service  Kft.

http://www.twinstravel.hu

Usernet Kft.

www.usernet.hu

Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.

www.vitalcomp.hu

 

Ügyfeleink írták

Even though I have had training on team dynamics and good communication before, I was able to go deeper on my understanding of what affects these situations.  Understanding my motivations, my  culture, international culture and the potential for miscommunication helps me to avoid the pitfalls that can be avoided.  Palatinus Zoli allows time during training for the participants to understand themselves and role play to put into action what they are learning.  I was able to put into practice the things that I learned the very next day at the office.

Stewart Humphry

Zoltánnal a munka konstruktív és eredményes! A szervezeti felépítés problémáin túl a cégvezetőknél jelentkező összetett, állandó túlterhelést okozó gondok bajok megoldásában is segít a vezetési szemlélet alakításával. Többrétű, egymást kiegészítő képzettsége és más cégeknél szerzett "életszagú" tapasztalatai rendkívül hitelessé teszik tanácsadói szerepkörében. A fárasztó közös munka végén mindig vannak olyan felszínre került problémák vagy új gondolatok, amik miatt az egész még is megérte.

Pintér Gábor
ügyvezető tulajdonos
Ventil Épületgépészeti Kft.

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben