Partnereink

ARDE

www.arde.hu

Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

www.gwconsulting.hu

Hieroglif Reklám Kft.

www.hieroglif.hu

KAPU-CENTRUM

www.kapucentrum.hu

MasterInox Kft.

www.masterinox.hu

Meló-Depó

http://www.melo-depo.hu/

Nordkapp Brókerház

www.nordkapp.hu

Opel Gyulai

www.opelgyulai.hu

Profetico IT Kft.

www.gamerbolt.hu

dr. Sallai Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

www.stallum.hu

Tolvaj Judit - svédmasszőr

http://acelmagnolia.hu/

TWINS Travel Service  Kft.

http://www.twinstravel.hu

Usernet Kft.

www.usernet.hu

Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.

www.vitalcomp.hu

 

Ügyfeleink írták

Zoli olyan coach aki nem csak tükröt tart, hogy ezzel segítse az egyéni fejlődést, hanem hiteles és jól használható tanácsokat is ad hozzá. Ezt rendkívüli professzionalitással és empátiával teszi, pontosan tudja, hogy mikor kell kíméletlenül őszíntének lenni és mikor kell támogatni és segíteni. Közös munkánk nagyban hozzásegített ahhoz, hogy önmagam jobb megismerésén keresztül fejlődjenek emberi kapcsolataim és egyben hitelesebb vezető lehessek. Olyan embert ismertem meg benne, akinek a coaching hivatás és nem munka.

Németh Zoltán
Schneider Electric (felső vezető)  Energy Prodax Plant Manager

Én a coaching tevékenységeddel ismerkedtem meg. Nekem, mint frissen kinevezett vezetőnek nagyon sokat segített az együttműködésünk és mindenkinek nagyon szívesen ajánlom. Fontosnak tartom, hogy a vezetőink részt vegyenek ilyen beszélgetéseken, mert egy jó iránytűnek bizonyul a mindennapi és gazdasági helyzetek hatékony megoldásában.

Steiner Péter
ügyvezető
Saubermacher-Magyarország Kft.

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben