Rólunk

A Palatinus Consultingot 2011-ben alapítottam.

Több mint egy évtizede foglalkozom egyének és vállalkozások fejlesztésével, tanácsadással.

Több száz órányi vezetői coachingon, egyéni fejlesztéseken és különböző tréning programokon keresztül, cégeknek és magánembereknek segítettem üzleti és egyéni céljaik elérésében, illetve a karrierjük és emberi kapcsolataik jobbá tételében.

A vízióm, hogy egyre több olyan ember legyen a világon, aki stabil önismerettel és vízióval rendelkezik, megvalósítja a céljait, jól működő kapcsolatokat, szervezeteket és vállalkozásokat hoz létre, és ezáltal a világot kreatívabb, színesebb, inspirálóbb és élhetőbb hellyé teszi.

Misszió

Tanácsadási területen küldetésem, hogy cégek és egyének életében inspiráljam a növekedéshez és fejlődéshez szükséges felismeréseket, elősegítsem és támogassam az erre épülő változásokat, valamint segítsem a változások fenntartását  és a tudatosság elmélyítését.

„A külső fejlődést és sikereket mindig az emberekben végbemenő belső történések határozzák meg. A siker tehát elsősorban nem attól függ, hogy mi történik velünk, hanem, hogy mi történik bennünk annak hatására ami velünk történik. Ez határozza meg ugyanis a reakciónkat az adott helyzetben. 

A hozott, gondolkodási viselkedési és reagálási minták, gyakran hátráltatnak minket a céljaink elérésében, és egy boldogabb élet kialakításban. Ezeket a mintákat azonban általában belülről nem tudjuk felismerni, mivel mindig is így működtünk és nincs viszonyítási alapunk. Csak az eredményekből és következményekből érezzük, hogy valamit nem jól csinálunk. 

A tanácsadó hozzáadott értéke, hogy kívülről látja a történéseket, és szakemberként, vannak valós, lélektani és interperszonális törvényekre épülő, viszonyítási pontjai.” 

 

Ügyfeleink írták

"Szeretnék visszajelezni a második tréningünkről! Egyöntetűen élvezték a diákok a tréninget, mert szerintük személyesebb és gyakorlatiasabb volt, mint az első és nagyon érdekesnek hasznosnak tartották! Ezt a vonulatot szeretnék tovább folytatni sok sok gyakorlati példával!

Páll Mónika
Rendszeres adományszervező vezető 
UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány 

Több csapatformáló, és felsővezetői coaching projekt után kijelenthetem, hogy együttműködésünk minden esetben eredményes volt és pozitív hatást gyakorolt cég teljesítményére.

Szántó Viktor
Ügyvezető igazgató
ALD Automotive Magyarország Kft.

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben