Egyéni tanácsadás

Mindannyiunknak megvannak a rögzült viselkedési és gondolkodási mintái. Ezek tesznek bennünket sikeressé, ezzel együtt ezekkel hozzuk létre a problémáinkat és elakadásainkat is.

Van aki a párkapcsolatát  vagy családi kapcsolatait szeretné jobbá tenni vagy éppen párt szeretne találni. Olyan is van aki az életcélját szeretné megtalálni. Mások szeretnének lefogyni, egészségesebben élni. Megint mások az egyensúlyt keresik az életükben vagy szeretnének egyszerűen boldogok és sikeresek lenni.

Az életünk valamelyik területén azonban legtöbben előbb- utóbb valamiben elakadunk. Szeretnénk tovább lépni, de nem tudjuk hogyan. Látjuk a tünetet, de nem látjuk az okot ami az elakadást okozza.

Miért van ez így? Sajnos azért, mert a tünetet okozó problémának mi is részei vagyunk, bennünk van, része a személyiségszerkezetünknek. Belülről nem látszik, nem lehet innen megközelítve megoldani.

Ezzel együtt bizonyos helyzetek, és életünkben szerepet játszó személyek kapcsán érzelmileg, és gyakran a vágyaink és szükségleteink szintjén is érintve vagyunk. Ez azt eredményezheti, hogy a valóságnak csak azt a részét vesszük észre, ami ezekhez az érzésekhez és vágyakhoz kapcsolódik. Ebből adódóan képesek vagyunk olyan realitásban hinni, ami csak a fejünkben létezik, és mikor ennek megfelelően döntünk vagy e-szerint viselkedünk, törvényszerűen zsákutcába kerülünk.

Miért tudok én szakemberként segíteni? Azért, mert én kívülről látom a problémákat, és így a felismert realitásra építve, képes vagyok a kliensemmel együtt megtalálni a számára ténylegesen legjobb megoldásokat.

Hálás vagyok mert naponta megtapasztalhatom, hogy a sok éves személyes terápiás tapasztalat, felismerés, megértés és tudás amit az évek során megszereztem, ügyfeleim visszajelzése alapján is, biztos hátteret ad a segítségnyújtásban. 

Ügyfeleink írták

Én a coaching tevékenységeddel ismerkedtem meg. Nekem, mint frissen kinevezett vezetőnek nagyon sokat segített az együttműködésünk és mindenkinek nagyon szívesen ajánlom. Fontosnak tartom, hogy a vezetőink részt vegyenek ilyen beszélgetéseken, mert egy jó iránytűnek bizonyul a mindennapi és gazdasági helyzetek hatékony megoldásában.

Steiner Péter
ügyvezető
Saubermacher-Magyarország Kft.

Zoltánnal a munka konstruktív és eredményes! A szervezeti felépítés problémáin túl a cégvezetőknél jelentkező összetett, állandó túlterhelést okozó gondok bajok megoldásában is segít a vezetési szemlélet alakításával. Többrétű, egymást kiegészítő képzettsége és más cégeknél szerzett "életszagú" tapasztalatai rendkívül hitelessé teszik tanácsadói szerepkörében. A fárasztó közös munka végén mindig vannak olyan felszínre került problémák vagy új gondolatok, amik miatt az egész még is megérte.

Pintér Gábor
ügyvezető tulajdonos
Ventil Épületgépészeti Kft.

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben