Egyéni tanácsadás

Mindannyiunknak megvannak a rögzült viselkedési és gondolkodási mintái. Ezek tesznek bennünket sikeressé, ezzel együtt ezekkel hozzuk létre a problémáinkat és elakadásainkat is.

Van aki a párkapcsolatát  vagy családi kapcsolatait szeretné jobbá tenni vagy éppen párt szeretne találni. Olyan is van aki az életcélját szeretné megtalálni. Mások szeretnének lefogyni, egészségesebben élni. Megint mások az egyensúlyt keresik az életükben vagy szeretnének egyszerűen boldogok és sikeresek lenni.

Az életünk valamelyik területén azonban legtöbben előbb- utóbb valamiben elakadunk. Szeretnénk tovább lépni, de nem tudjuk hogyan. Látjuk a tünetet, de nem látjuk az okot ami az elakadást okozza.

Miért van ez így? Sajnos azért, mert a tünetet okozó problémának mi is részei vagyunk, bennünk van, része a személyiségszerkezetünknek. Belülről nem látszik, nem lehet innen megközelítve megoldani.

Ezzel együtt bizonyos helyzetek, és életünkben szerepet játszó személyek kapcsán érzelmileg, és gyakran a vágyaink és szükségleteink szintjén is érintve vagyunk. Ez azt eredményezheti, hogy a valóságnak csak azt a részét vesszük észre, ami ezekhez az érzésekhez és vágyakhoz kapcsolódik. Ebből adódóan képesek vagyunk olyan realitásban hinni, ami csak a fejünkben létezik, és mikor ennek megfelelően döntünk vagy e-szerint viselkedünk, törvényszerűen zsákutcába kerülünk.

Miért tudok én szakemberként segíteni? Azért, mert én kívülről látom a problémákat, és így a felismert realitásra építve, képes vagyok a kliensemmel együtt megtalálni a számára ténylegesen legjobb megoldásokat.

Hálás vagyok mert naponta megtapasztalhatom, hogy a sok éves személyes terápiás tapasztalat, felismerés, megértés és tudás amit az évek során megszereztem, ügyfeleim visszajelzése alapján is, biztos hátteret ad a segítségnyújtásban. 

Ügyfeleink írták

"A Palatinus Consultingot kértem fel cégem belső struktúrájának vizsgálatára, javaslattételre a működés optimalizálásához. A Palatinus consulting személyes kompetencia mérést készített és azt figyelembe véve alakítottuk át az egyes vezetők feladat- és felelősségi körét, így mindenki az erősségeihez igazodó feladatot végez, ezzel jelentősen javult kollégáim- és ezzel együtt cégem teljesítménye. A Palatinus Consulting munkájával rendkívül elégedett vagyok, az a partner akit bármikor szívesen ajánlok."

Havasi Viktória
Maxsys Kft.
Ügyvezető igazgató

"Sok kétséggel fogtam bele a személyi coach tréningbe. Nem volt semmilyen tapasztalatom ebben a folyamatban, de fel tudtam mérni, hogy ebből a jövőben csak profitálni tudok.

Nem bántam meg! Nagyon sok ki nem mondott, meg nem határozott gondolatot tettünk tisztába. Más tudni és úgy végezni jól a munkát, mint csak érezni! Teljesen elégedett voltam a személyi képzéssel és ezért bátran vágtam bele a cégem szervezetfejlesztésébe, mely még a mai napig is folyamatban van. Izgatottan várom a végeredményét. Köszönöm az eddigi tisztességes és kitűnő munkát."

Ludányi János
Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.
Ügyvezető igazgató

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben